foto

Richard Moore

  • nar. 1934
    Burnley, Lancashire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Fanny and Elvis
1998 Lidská bomba (TV film)
1995 Blue Juice
1994 Ocelová aréna
Vraždit je snadné
1989 CHUD II.
1986 Lady Jane
1974 Ohrožení Britannicu
1973 After Loch Lomond (TV film)
Urážka
1972 Nearest and Dearest

TV seriály

2006 Goldplated (TV seriál)
2002 Born and Bred (TV seriál)
1997 Where the Heart Is (TV seriál)
1995 McCallum (TV seriál)
Zlatá klec (TV seriál)
1994 Wycliffe (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
1991 Salón Eliott (TV seriál)
1989 Shadow of the Noose (TV seriál)
1988 After Henry (TV seriál)
Hannay (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
1985 Screen Two (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1983 Storyboard (TV seriál)
1982 Profesionálové (TV seriál)
V záhrobí (S05E05)
1978 Enemy at the Door (TV seriál)
Send in the Girls (TV seriál)
1975 My Brother's Keeper (TV seriál)
1974 Village Hall (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
Emmerdale Farm (TV seriál)
1971 The Guardians (TV seriál)
1964 Diary of a Young Man (TV seriál)
The Likely Lads (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
1962 Z Cars (TV seriál)
1961 Comedy Playhouse (TV seriál)
Drama 61-67 (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)
1959 Play of the Week (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)

Host

TV pořady

1963 The Dick Emery Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace