foto

Brian Miller

  • nar. 17.4.1941 (78 let)
    Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Duch panství Greville
1993 Punk
1985 Brazil
1981 Tiny Revolutions (TV film)
1979 Summer's Children
1978 Hluboký spánek
1972 Suburban Wives

TV seriály

2012 Line of Duty (TV seriál)
Episode 3 (S01E03)
Episode 2 (S01E02)
Episode 1 (S01E01)
Wizards vs. Aliens (TV seriál)
2009 Dobrodružství Sarah Jane (TV seriál)
Šílená žena na půdě - 2. část (S03E04)
Šílená žena na půdě - 1. část (S03E03)
2005 Pán času (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1998 The Last Salute (TV seriál)
1994 Wycliffe (TV seriál)
1992 Špioni (TV seriál)
1991 2point4 Children (TV seriál)
1990 Waiting for God (TV seriál)
1989 Shadow of the Noose (TV seriál)
Stay Lucky (TV seriál)
1986 A Sort of Innocence (TV seriál)
Casualty (TV seriál)
Strike It Rich! (TV seriál)
1985 Screen Two (TV seriál)
1984 Chance in a Million (TV seriál)
Eh Brian! It's a Whopper (TV seriál)
Mitch (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
Z archivu Sherlocka Holmese (TV seriál)
Modrá karbunkule (S01E07)
1983 Profesionálové (TV seriál)
Pryč s bohatstvím (S05E11)
1980 Can We Get on Now, Please? (TV seriál)
1979 Goodbye Darling (TV seriál)
Shoestring (TV seriál)
1978 Blakes 7 (TV seriál)
Fallen Hero (TV seriál)
Grange Hill (TV seriál)
Send in the Girls (TV seriál)
Strangers (TV seriál)
The Devil's Crown (TV seriál)
1977 Out of Bounds (TV seriál)
1975 Angels (TV seriál)
Doctor on the Go (TV seriál)
Ten from the Twenties (TV seriál)
Two's Company (TV seriál)
1974 Notorious Woman (TV seriál)
Village Hall (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
The Bob Newhart Show (TV seriál)
1970 A Family at War (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
1969 Dustbinmen, The (TV seriál)
1967 City 68' (TV seriál)
Mr. Rose (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
1962 Compact (TV seriál)
1961 Comedy Playhouse (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace