foto

Robert Vahey

  • nar. 1932
  • zem. 29.10.2013
    Brighton, East Sussex, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Liga výjimečných
2000 Honest

TV seriály

2013 Derek (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
The Spa (TV seriál)
1994 Wycliffe (TV seriál)
1985 Drummonds (TV seriál)
Howard's Way (TV seriál)
Mapp & Lucia (TV seriál)
1984 Diana (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
1981 Only Fools and Horses.... (TV seriál)
1980 History of Mr. Polly, The (TV seriál)
Juliet Bravo (TV seriál)
Time of My Life (TV seriál)
1978 A Horseman Riding By (TV seriál)
Spearhead (TV seriál)
1977 Citizen Smith (TV seriál)
Rosie (TV seriál)
Secret Army (TV seriál)
1976 Clayhanger (TV seriál)
One-Upmanship (TV seriál)
1974 Happy Ever After (TV seriál)
1973 Last of the Summer Wine (TV seriál)
1967 City 68' (TV seriál)
1964 Story Parade (TV seriál)
1963 First Night (TV seriál)
1962 Compact (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Coronation Street (TV seriál)
Scotland Yard (TV seriál)
The Odd Man (TV seriál)
1959 The Life and Death of Sir John Falstaff (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky