foto

Ellie Haddington

  • nar. 1955
    Aberdeen, Skotsko, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Jejich nejlepší hodina a půl
2010 Mo (TV film)
2009 Síla lásky
2007 Přijít a zazářit
2005 Very Social Secretary, A (TV film)
2003 Dr. Jekyll & Mr. Hyde (TV film)
Sons and Lovers (TV film)
2001 Neposlušné srdce
2000 Bez dechu
Holčičky na zabití
Taggart: Pády lásky (TV film)
The Wyvern Mystery (TV film)
1999 Killing Joe

TV seriály

2016 Dickensian (TV seriál)
Epizoda 20 (E20)
Epizoda 19 (E19)
Epizoda 14 (E14)
další epizody (7)
Ripper Street (TV seriál)
All the Glittering Blades (S05E03)
A Brittle Thread (S05E02)
Closed Casket (S05E01)
2015 Dickensian (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Ordinary Lies (TV seriál)
Tři mušketýři (TV seriál)
Emilie (S02E04)
2013 Atlantis (TV seriál)
Spies of Warsaw (TV seriál)
2011 Cafe, The (TV seriál)
Scott and Bailey (TV seriál)
Luther (TV seriál)
Epizoda 4 (S02E04)
2010 Little Crackers (TV seriál)
2005 Pán času (TV seriál)
2004 Life Begins (TV seriál)
Moře duší (TV seriál)
2003 New Tricks (TV seriál)
2002 Cutting It (TV seriál)
Foylova válka (TV seriál)
Profil vraha (TV seriál)
2001 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Zkažené ovoce (S04E06)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Always and Everyone (TV seriál)
Bad Girls (TV seriál)
Holby City (TV seriál)
Life Support (TV seriál)
1998 Looking After Jo Jo (TV seriál)
1995 Kavanagh QC (TV seriál)
1994 Wycliffe (TV seriál)
Bedna (TV seriál)
The Big Crunch, Pt. 2 (S02E05)
The Big Crunch, Pt. 1 (S02E04)
1992 Heartbeat (TV seriál)
1991 In Suspicious Circumstances (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
Screenplay (TV seriál)
Unnatural Causes (TV seriál)
1985 Screen Two (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1983 Inspektor Taggart (TV seriál)
1982 Muck and Brass (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace