foto

Ronnie Stevens

  • nar. 2.9.1925
    Peckham, Londýn, Anglie, Velká Británie
  • zem. 11.11.2006 (81 let)
    Denville Hall, Northwood, Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1998 Past na rodiče
1996 Odpískáno
1992 Sveďte to na poslíčka
1991 For the Greater Good (TV film)
1990 Killing Dad or How to Love Your Mother
Tajná zbraň (TV film)
1989 Countdown to War (TV film)
1988 Rarg
1987 See You at Wembley, Frankie Walsh
1985 Morons from Outer Space
1982 Captain Stirrick
1980 Večer tříkrálový (TV film)
1979 S.O.S. Titanic (TV film)
1974 All I Want Is You... and You... and You...
1969 Sbohem, pane profesore!
Some Girls Do
1967 Smashing Time
1966 The Sandwich Man
1965 Báječní muži na létajících strojích
San Ferry Ann
1964 Home of Your Own, A
1963 Doktor v nesnázích
1962 A Pair of Briefs
Carry On Cruising
Na obchůzce
1961 Dentist on the Job
Nearly a Nasty Accident
1960 Dentist in the Chair
Doctor in Love
1959 Breakout
I'm All Right Jack
1958 Bachelor of Hearts
I Was Monty's Double
1957 Doktor hledá místo
1956 Extra Day, The
Narrowing Circle, The
1955 An Alligator Named Daisy
No Smoking
The Hornet's Nest
Value for Money
1954 Embezzler, The
1953 Love in Pawn
1952 Made in Heaven

TV seriály

1996 Hetty Wainthropp Investigates (TV seriál)
1993 Goodnight Sweetheart (TV seriál)
Laugh with the Carry Ons (TV seriál) - a.z.
1992 As Time Goes By (TV seriál) - herec, a.z.
Strathblair (TV seriál)
1991 Fiddlers Three (TV seriál)
1989 About Face (TV seriál)
May to December (TV seriál)
1988 That's Love (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
Jistě, pane premiére (TV seriál)
Biskupské šachy (S01E07)
1985 Bulman (TV seriál)
Marjorie and Men (TV seriál)
Zahalte jí tvář (TV seriál)
1984 Chance in a Million (TV seriál)
Ever Decreasing Circles (TV seriál)
Fresh Fields (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
1982 A.J. Wentworth, BA (TV seriál)
Bounder, The (TV seriál)
Shine On Harvey Moon (TV seriál)
1980 Hi-de-hi! (TV seriál)
1979 Jen když se směju (TV seriál)
Minder (TV seriál)
Neobvyklé příběhy (TV seriál)
Noggin the Nog (TV seriál)
Terry and June (TV seriál)
1978 Rumpole of the Bailey (TV seriál)
1972 But Seriously, It's Sheila Hancock (TV seriál)
Komisař Van der Valk (TV seriál)
1970 The Goodies (TV seriál)
1968 According to Dora (TV seriál)
1967 Before the Fringe (TV seriál)
1965 Orlando (TV seriál)
World of Wooster, The (TV seriál)
1964 Mavis Bramston Show, The (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
1961 Comedy Playhouse (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
Three Live Wires (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Bootsie and Snudge (TV seriál)
Days of Vengeance, The (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)
Noggin the Nog (TV seriál)
1957 Dick and the Duchess (TV seriál)
The Army Game (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Host

TV pořady

1963 The Dick Emery Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace