foto

Christopher Hancock

  • nar. 5.6.1928
    Bishop Auckland, Durham, Anglie, Velká Británie
  • zem. 29.9.2004 (76 let)
    Lincoln, Lincolnshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1990 Fool, The
1987 Malá Dorritka
1983 Flying Into the Wind (TV film)
1970 1917
1969 This Happy Breed (TV film)
1962 Very Edge, The

TV seriály

1990 Upper Hand, The (TV seriál)
1989 Haf! (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
The Theban Plays by Sophocles (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
Screen Two (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1980 Cribb (TV seriál)
1978 The Devil's Crown (TV seriál)
1977 Love for Lydia (TV seriál)
The Velvet Glove (TV seriál)
1973 Brontës of Haworth, The (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
Dead of Night (TV seriál)
Six Days of Justice (TV seriál)
The Moonstone (TV seriál)
1971 Casanova (TV seriál)
Elizabeth R (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
Šest žen Jindřicha VIII. (TV seriál)
1969 Fraud Squad (TV seriál)
Softly Softly: Task Force (TV seriál)
1968 The First Lady (TV seriál)
1964 The Wednesday Play (TV seriál)
1962 Z Cars (TV seriál)

Dokumentární

1998 EastEnders Revealed (TV seriál) - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace