foto

Mike Reid

  • nar. 19.1.1940
    Hackney, Londýn, Anglie, Velká Británie
  • zem. 29.7.2007 (67 let)
    Marbella, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Jack Said
2008 Jack Says
2005 Moussaka & Chips
2003 EastEnders: Christmas Party (TV film)
EastEnders: Perfectly Frank (TV film)
Hey Mr DJ
Oh Marbella!
2000 Podfu(c)k
1994 Pussy in Boots (TV film)
1993 Doctor Who: Dimensions in Time (TV film)
1986 Cinderella: The Shoe Must Go On (TV film)
1973 Steptoe and Son
1969 The Adding Machine
The Looking Glass War
1968 Up the Junction
1967 Mister Ten Per Cent
Tucet špinavců

TV seriály

2006 Tajná mise (TV seriál)
1997 Underworld (TV seriál)
1994 Room 101 (TV seriál)
1993 The Detectives (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
Telly Addicts (TV seriál)
1984 Big Deal (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
1979 Minder (TV seriál)
Noah's Castle (TV seriál)
Worzel Gummidge (TV seriál)
1978 3-2-1 (TV seriál)
1969 Department S (TV seriál)
Randall a Hopkirk (TV seriál)
Duch, jenž zachránil Monte Carlo (E23)
1968 The Champions (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
1962 The Saint (TV seriál)
1961 The Avengers (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)

Dokumentární

2003 Life After the Square (TV film)
1998 EastEnders Revealed (TV seriál)
The Best of British (TV seriál)

Host

TV pořady

2007 Would I Lie to You? (TV pořad)
2004 The Paul O'Grady Show (TV pořad)
1992 Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)
1988 This Morning (TV pořad)
1979 Blankety Blank (TV pořad)
1978 Star Games (TV pořad)
1976 Those Wonderful TV Times (TV pořad)
1971 Parkinson (TV pořad)
1970 Looks Familiar (TV pořad)
1967 Golden Shot, The (TV pořad)
1964 Top of the Pops (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace