foto

Paul Jerricho

  • nar. 18.11.1948 (69 let)
    Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Informátorka
2007 Oh Happy Day
2001 Dívka z Ria
2000 Likeness In Stone, A (TV film)
1998 Touch and Go (TV film)
1992 Klavíristka
1989 Forced March
1987 Volání svobody
1984 Biko Inquest, The (TV film)
1978 Oddíl 10 z Navarone
The Thirty-Nine Steps

TV seriály

2010 Little Crackers (TV seriál)
2006 Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
2005 Jericho (TV seriál)
2002 Footballers' Wives (TV seriál)
Look Around You (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1998 Jump, The (TV seriál)
Mosley (TV seriál)
1997 Melissa (TV seriál)
Nová dobrodružství Robina Hooda (TV seriál)
1995 Backup (TV seriál)
1994 Room 101 (TV seriál) - a.z.
1992 Love Hurts (TV seriál)
1989 Press Gang (TV seriál)
1987 Knights of God (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
Howard's Way (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1982 Q.E.D. (TV seriál)
1981 Triangle (TV seriál)
1978 Armchair Thriller (TV seriál)
Enemy at the Door (TV seriál)
Grange Hill (TV seriál)
1977 Secret Army (TV seriál)
1976 Clayhanger (TV seriál)
1972 Emmerdale Farm (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)

Dokumentární

1991 Doctor Who: The Colin Baker Years - a.z.

TV pořady

2009 Stewart Lee's Comedy Vehicle (TV pořad)
1987 ChuckleVision (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace