foto

Hirojuki Ninomija

  • nar. Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

TV seriály

2014 Tokubou Keisatsucho Tokushu Bohanka (TV seriál)
2013 Mačiiša Jumbo!! (TV seriál)
2012 Šičó no mukudono (TV seriál)
2010 Enzeru banku (TV seriál)
Face Maker (TV seriál)
2008 Last Mail (TV seriál)
Shichinin no onna bengoshi 2 (TV seriál)
2007 Jotei (TV seriál)
2006 Teru Teru Ashita (TV seriál)
2005 Tokumei Kakarichou Tadano Hitoshi 2 (TV seriál)
2004 Attohómu daddo (TV seriál)
2003 Tokumei kakarichô Tadano Hitoshi (TV seriál)
2001 Kizudarake no Love Song (TV seriál)
1998 With Love (TV seriál)
1997 Love Generation (TV seriál)
1996 Doku (TV seriál)
1993 Chance (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky