foto

Zienia Merton

  • nar. 11.12.1945
    Barma (Myanmar), Velká Británie
  • zem. 14.9.2018 (72 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Lie with Me (TV film)
1998 Nebe na zemi (TV film)
1978 Thank You Comrades (TV film)
1977 Kosmetikkrevolusjonen
1976 Alien Attack (TV film)
Journey Through the Black Sun (TV film)
1972 Jindřich VIII. a jeho šest žen
1970 Wenn du bei mir bist
1969 Předseda
1965 Catch Us If You Can
Pomoc!
1962 Vládci Venuše

TV seriály

2012 Wizards vs. Aliens (TV seriál)
2010 Zákon a pořádek: Spojené království (TV seriál)
Samaritan (S02E01)
Dobrodružství Sarah Jane (TV seriál) - a.z.
Doktorova smrt - 1. část (S04E05) - a.z.
2009 Dobrodružství Sarah Jane (TV seriál)
Svatba Sarah Jane Smithové - 2. část (S03E06)
Svatba Sarah Jane Smithové - 1. část (S03E05)
2002 Dinotopie (TV seriál)
Profil vraha (TV seriál)
2001 Judge John Deed (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1997 Crime Traveller (TV seriál)
Family Affairs (TV seriál)
The Lakes (TV seriál)
1995 Strašidelné příběhy (TV seriál)
1993 Venkovská praxe (TV seriál)
1989 Capital City (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
Lovejoy (TV seriál)
1985 Dempsey a Makepeaceová (TV seriál)
Usmiřte se a neválčete (S01E07)
EastEnders (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
The Brief (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
Tenko (TV seriál)
1978 Grange Hill (TV seriál)
Return of the Saint (TV seriál)
Wilde Alliance, The (TV seriál)
1977 Space: 1999 (TV seriál)
The Seance Spectre (S02E20)
The Bringers of Wonder: Part 2 (S02E19)
The Bringers of Wonder: Part 1 (S02E18)
1976 Space: 1999 (TV seriál)
The Lambda Factor (S02E17)
The Beta Cloud (S02E16)
Space Warp (S02E14)
další epizody (16)
1975 Angels (TV seriál)
Space: 1999 (TV seriál)
Another Time, Another Place (S01E16)
The Full Circle (S01E15)
Earthbound (S01E14)
další epizody (16)
1973 Beryl's Lot (TV seriál)
1972 Madigan (TV seriál)
1971 Casanova (TV seriál)
Jason King (TV seriál)
1970 Crime of Passion (TV seriál)
Šest žen Jindřicha VIII. (TV seriál)
1969 Show Bennyho Hilla (TV seriál)
W. Somerset Maugham (TV seriál)
1968 Strange Report (TV seriál)
The Root of All Evil? (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
1965 The Troubleshooters (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
The Indian Tales of Rudyard Kipling (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Dokumentární

1996 The 'Space: 1999' Documentary (TV film)
1967 Omnibus (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky