foto

Tom Jansen

  • nar. 1945
    Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Storm a tajné psaní
2016 Brasserie Valentijn
2015 De ontsnapping
2014 30 Milligram
Kris Kras (TV film)
2013 Feuten: Het feestje
2010 LelleBelle (TV film)
Loft
2008 Vox Populi
2006 Escort
2005 Strašidelný autobus
2004 Die andere Frau (TV film)
Floris
2003 Klem in de draaideur
Polleke
2000 In goede aarde: Yesterday (TV film)
Mariken
1999 Retour Den Haag (TV film)
1998 Panter en de pissebed, De (TV film)
Rescuers: Stories of Courage: Two Couples (TV film)
S.
1997 Hráč
1996 Laagland
Marrakech (TV film)
1995 Filmpje!
Noční hlídka (TV film)
1993 Beyond
Oeroeg
Vals licht
1991 Ach, chlapče
1989 Loos
1987 De ratelrat
Iris
Terug naar Oegstgeest
1985 Het bittere kruid

TV seriály

2014 Heer & Meester (TV seriál)
2013 Kuplířka (TV seriál)
Diep in de problemen (S02E10)
Uit de hand gelopen (S02E09)
Beschermengel (S02E08)
2012 Kuplířka (TV seriál)
Zwijgrecht (S02E07)
Wie is de volgende? (S02E06)
Zware tijden (S02E05)
další epizody (7)
2010 Kuplířka (TV seriál)
Het uur van de waarheid (S01E08)
Aan de top van de misdaad (S01E07)
Geen weg terug (S01E06)
další epizody (8)
2009 Annie MG (TV seriál)
2007 Flikken Maastricht (TV seriál)
2004 Grijpstra & de Gier (TV seriál)
2002 Meiden van de Wit (TV seriál)
2000 De aanklacht (TV seriál)
1999 Spangen (TV seriál)
1998 Keerzijde, De (TV seriál)
Wij Alexander (TV seriál)
1996 Charlotte Sophie Bentincková (TV seriál)
Zwarte sneeuw (TV seriál)
1995 Baantjer (TV seriál)
1994 Een galerij (TV seriál)
1992 Recht voor z'n Raab (TV seriál)
1991 De zomer van '45 (TV seriál)
1990 De brug (TV seriál)
1986 Růžová knihovna (TV seriál)
1973 Mens van goede wil, Een (TV seriál)

Zvukařská filmografie

Filmy

2020 Marlon Brando

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky