foto

Jamila Massey

  • nar. 7.1.1934 (86 let)
    Simla, Himachal Pradesh, Indie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 A Distant Mirage
2005 Chicken Tikka Masala
1994 Nice Arrangement, A
1992 Wild West
1989 Great Balls of Fire!
1988 Madame Sousatzká
1976 Další muž
1975 Nevhodné chování
Šťastná ruka
1967 Dlouhý souboj

TV seriály

2012 Stella (TV seriál)
2002 All About Me (TV seriál)
2001 Adrian Mole: The Cappuccino Years (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
Perfect World (TV seriál)
1994 Pie in the Sky (TV seriál)
1992 The Good Guys (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 Albion Market (TV seriál)
EastEnders (TV seriál)
1984 Chance in a Million (TV seriál)
Perla v koruně (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
1982 Father Charlie (TV seriál)
1979 Minder (TV seriál)
1977 Mind Your Language (TV seriál)
Rag Trade, The (TV seriál)
Target (TV seriál)
1975 Angels (TV seriál)
1974 Churchill's People (TV seriál)
Within These Walls (TV seriál)
1972 Six Days of Justice (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1968 Frontier (TV seriál)
Strange Report (TV seriál)
1964 Crossroads (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
1962 Z Cars (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Host

TV pořady

1987 ChuckleVision (TV pořad)
1963 The Dick Emery Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky