foto

Sukie Smith

  • nar. 23.9.1964 (55 let)
    Rochford, Essex, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Identicals
2001 Neposlušné srdce
1999 Páté přes deváté
1997 Peggy Su!
1990 Čarodějky
1988 Letní příběh

TV seriály

2015 Hetty Feather (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1997 Nová dobrodružství Robina Hooda (TV seriál)
1996 Paul Merton in Galton and Simpson's... (TV seriál)
1995 Královnin nos (TV seriál)
1993 Venkovská praxe (TV seriál)
1989 Saracen (TV seriál)
1987 Inspektor Morse (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
1979 Minder (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky