foto

Andreas Knoblauch

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2014 Tatort - Der sanfte Tod (TV film)
2005 Die Mandantin (TV film)
2004 Die andere Frau (TV film)
Dornröschens leiser Tod (TV film)
2002 Ein Dorf sucht seinen Mörder (TV film)
1998 König auf Mallorca (TV film)

TV seriály

2004 SOKO Wismar (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2007 Geld her! (TV seriál)
2000 Deutschlandspiel (TV film)
1997 Todesspiel (TV film)
1994 37 Grad (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky