foto

Sači Funaki

  • nar. 30.10.1968 (51 let)
    Tokio, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Meikyu Sousa (TV film)
2012 Džúmanbun no iči no gúzen (TV film)
Tokusó saizensen x Playgirls 2012
2009 Chance! (TV film)
Taxi Driver no Suiri Nisshi 25 (TV film)
2008 Kyôtarô Nishimura's Travel Mystery 49 (TV film)
2007 Bibo no Mesu (TV film)
2004 Taxi Driver no Suiri Nisshi 19 (TV film)
1999 Taxi Driver no Suiri Nisshi 11 (TV film)

TV seriály

2018 Tokusó 9 (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
2016 Fragile (TV seriál)
Keišičó sósa ikkačó (TV seriál)
Episode 5 (S01E05)
Saigo no resutoran (TV seriál)
2015 Hoteru Konsheruju (TV seriál)
Jamegoku: Jakuza jamete itadakimasu (TV seriál)
Keidži 7nin (TV seriál)
Saikjó no futari (TV seriál)
2014 Tokumei Tantei 2 (TV seriál)
Šinigami-kun (TV seriál)
2013 Kakušó: Keišičó sósa 3 ka (TV seriál)
Kasouken no Onna 13 (TV seriál)
Keidži 110 kiro (TV seriál)
Mačiiša Jumbo!! (TV seriál)
Rimitto (TV seriál)
Sen'njú tantei Tokage (TV seriál)
Sora tobu kóhóšicu (TV seriál)
2012 Doctor X: Gekai Daimon Mičiko (TV seriál)
GTO: the Great Teacher Onizuka (TV seriál)
Irodori himura (TV seriál)
Suteppufazâ suteppu (TV seriál)
Sósa čizu no onna (TV seriál)
Umečan sensei (TV seriál)
2011 Barairo no Seisen (TV seriál)
Bull Doctor (TV seriál)
Doctors: saikjó no meii (TV seriál)
Honboši: Šinri tokusó džikenbo (TV seriál)
Irjú sósa (TV seriál)
Runaway ~Aisuru Kimi no Tame ni~ (TV seriál)
Sukúru!! (TV seriál)
2010 Asu no hikari o cukame (TV seriál)
Genya (TV seriál)
Hancho ~ Jinnansho Azumihan Season 2 (TV seriál)
Hanmá seššon (TV seriál)
Iryû: Team Medical Dragon 3 (TV seriál)
2009 Call Center no Koibito (TV seriál)
Kasouken no Onna (TV seriál)
Samurai hai sukûru (TV seriál)
2008 4 šimai tanteidan (TV seriál)
Bara no nai hanaja (TV seriál)
Gonzo: Densetsu no Keiji (TV seriál)
Kimi Hannin Janai Yo Ne? (TV seriál)
Last Mail (TV seriál)
2007 Kyoto Chiken no Onna 4 (TV seriál)
2006 Keišičó sósa ikka kjú gakari (TV seriál)
2005 Minna mukashi wa kodomo datta (TV seriál)
2004 Denchi ga kireru made (TV seriál)
2002 Aibó (TV seriál)
2001 Medical Examiner Shinomiya Hazuki (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky