foto

Laurence Bennett

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2015 Temné kouty
2013 Ten třetí
2012 Pravidla mlčení
2011 The Artist
2010 Tři dny ke svobodě
2008 Zmeškaný hovor
Zrádce
2007 Mezi řádky
V údolí Elah
Weekend, The (TV film)
2004 Crash
Fearless (TV film)
2002 Ženy proti mužům (TV film)
1999 Strange World (TV film)
1997 Underworld, The (TV film)
1996 Texas Graces (TV film)
Zhubni!
1995 Divas (TV film)
1994 Společník (TV film)
1993 Oheň v oblacích
1986 Moderní dívky

TV seriály

2017 The Deuce (TV seriál)
2015 Najděte mi hrdinu (TV seriál)
Sneaky Pete (TV seriál)
2013 Deception (TV seriál)
Hostages (TV seriál)
2007 Odložená žena (TV seriál)
2006 Povolání: Zloděj (TV seriál)
2005 Chirurgové (TV seriál)
2003 Mister Sterling (TV seriál)
Zázraky (TV seriál)
1999 Druhá šance (TV seriál)
1997 Michael Hayes (TV seriál)
1996 Jilmová ulice (TV seriál)
1994 Under Suspicion (TV seriál)
1993 Harts of the West (TV seriál)
1990 Oheň Gabrielův (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace