foto

Kazuhiro Kobajaši

  • nar. 28.3.1969 (50 let)
    Kjóto, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2009 Chance! (TV film)
2007 Deru Toko Demasho! (TV film)

TV seriály

2014 First Class (TV seriál)
Tenčú: jami no šiokinin (TV seriál)
2006 Check it Out, Yo!! in Tokyo (TV seriál)
2005 Densha otoko (TV seriál)
2004 Byeolui sori (TV seriál)
Division 1 (TV seriál)
2003 Dr. Koto - Shinryoujo (TV seriál)
Icumo futari de (TV seriál)
2002 Kaidan hyaku monogatari (TV seriál)
2001 Rabu reborjúšon (TV seriál)
2000 Mona Lisa no hohoemi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky