foto

Manpei Takagi

  • nar. 22.10.1985 (33 let)
    Nagoja, prefektura Aiči, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Utopia
2014 Kabadieen! Gekitotsu Dokuro Koko hen
2012 Gekidžóban Óran kókó hosutobu
Senčimentaru Jasuko
2008 Džúken sentai Gekiranger vs. Boukenger

TV seriály

2015 Kasóken no onna 15 (TV seriál)
2014 Jú gi ó! Arc-V (TV seriál)
Shippu Nijimaru-gumi (TV seriál)
2013 Toshi Densetsu no Onna 2 (TV seriál)
2012 Širato Osamu no džikenbo (TV seriál)
2011 Ôran kôkô hosutobu (TV seriál)
2010 Indigo no Yoru (TV seriál)
2009 Mei-čan no šicudži (TV seriál)
Meitantei no okite (TV seriál)
Ninkjó herupá (TV seriál)
2008 Cafe Kichijoji de (TV seriál)
2007 Džúken sentai Gekiranger (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky