foto

Anita Dobson

  • nar. 29.4.1949 (70 let)
    Stepney, Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 The Fight
Torvill & Dean (TV film)
2016 A Special Guest
2015 London Road
Solitary
2000 Stretch, The (TV film)
1999 Darkness Falls
Junk (TV film)
1998 Já jsem Tichborne
Pomsta bude sladká
1995 Go Back Out (TV film)
1994 Beyond Bedlam
Seaview Knights
1990 Svět Eddie Wearyho (TV film)
1979 Leave Him to Heaven (TV film)

TV seriály

2016 The Rebel (TV seriál)
2015 Pompidou (TV seriál)
2011 Sadie J (TV seriál)
2010 Little Crackers (TV seriál)
2009 Jak běží život (TV seriál)
2006 Hotel Babylon (TV seriál)
2003 Coming Up (TV seriál)
New Tricks (TV seriál)
Poslední detektiv (TV seriál)
2002 NCS Manhunt (TV seriál)
2001 Fun at the Funeral Parlour (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
Hearts and Bones (TV seriál)
Urban Gothic (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
Sunburn (TV seriál)
1997 Get Well Soon (TV seriál)
1996 Správná pětka (TV seriál)
1995 Dangerfield (TV seriál)
1994 New Voices (TV seriál)
Smokescreen (TV seriál)
1989 Haf! (TV seriál)
1988 Rab C. Nesbitt (TV seriál)
Červený trpaslík (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál) - herec, a.z.
1984 Poldové (TV seriál)
1981 Nanny (TV seriál)
1973 Last of the Summer Wine (TV seriál)
1971 Play Away (TV seriál)

Dokumentární

2015 Angličané vs. Španělé: Souboj flotil (TV seriál)
2006 King's Head: A Maverick in London, The
2003 The 100 Greatest Musicals (TV film)
2001 I Love Christmas (TV film) - a.z.
1998 EastEnders Revealed (TV seriál)
1982 Saturday Superstore (TV seriál)

Host

TV pořady

2010 Daybreak (TV pořad)
2007 The Alan Titchmarsh Show (TV pořad)
2006 The ONE Show (TV pořad)
2004 Strictly Come Dancing (TV pořad)
Strictly Come Dancing: It Takes Two (TV pořad)
The Paul O'Grady Show (TV pořad)
2000 Doing Dallas (TV pořad)
The Wright Stuff (TV pořad)
1988 This Morning (TV pořad)
1964 Top of the Pops (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace