foto

Šinpei Takagi

  • nar. 22.10.1985 (33 let)
    Nagoja, prefektura Aiči

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Bar Kamikaze: Gomakaši drive
Happy Landing
2014 Toshiue no Hito
2012 Gekidžóban Óran kókó hosutobu
2007 Arena Romance

TV seriály

2014 Jú gi ó! Arc-V (TV seriál)
2012 Hikônin Sentai Akibarenjâ (TV seriál)
Širato Osamu no džikenbo (TV seriál)
2011 Ôran kôkô hosutobu (TV seriál)
2010 Indigo no Yoru (TV seriál)
2009 Hyoryu Net Cafe (TV seriál)
Mei-čan no šicudži (TV seriál)
Meitantei no okite (TV seriál)
Ninkjó herupá (TV seriál)
2007 Džúken sentai Gekiranger (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky