foto

Ali Afshar

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Ride
2017 Pray for Rain
Running Wild
2016 American Wrestler: The Wizard
The Wrong Side of Right
2015 Damn Foreigners
2009 Až tak moc tě nežere
Fun with War Crimes
2004 Národní bezpečnost (TV film)
2002 Prezidentův muž 2: Ground Zero (TV film)
2001 Strážce
1999 Tři králové
1998 Godzilla
Stav obležení

TV seriály

2012 Politická hra (TV seriál)
Second Time Around (E02)
2007 Božská mrcha (TV seriál)
2004 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Noční můra (S01E16)
2003 JAG (TV seriál)
Bojovník Webb 1. část (S08E24)
Pas de Deux (S08E23)
Právníci, zbraně a peníze (S08E22)
2002 Dva z Queensu (TV seriál)
No Orleans (S04E16)
JAG (TV seriál)
V cizí zemi (S07E23)
2001 V tajných službách (TV seriál)
2000 Dva z Queensu (TV seriál)
Do Rico (S03E01)
1998 Je to zázrak! (TV seriál)
Power Rangers In Space (TV seriál)
1997 City Guys (TV seriál)
Power Rangers Turbo (TV seriál)
1995 Masked Rider (TV seriál)
1993 Konečně zazvonilo, nová třída (TV seriál)

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace