foto

Šó Aikawa

  • nar. 9.8.1965 (52 let)
    Tokyo, Japonsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2008 Engine sentai go-onger: Boom boom! Bang bang! GekijoBang!!
2005 Gekidžóban Hagane no renkindžucuši: Shambala o juku mono
2002 Love Hina Again
2000 Love Hina Christmas Special: Silent Eve (TV film)
1998 Ultra njan 2: Happy daisakusen
1994 Genocyber
1993 The Hakkenden: Šin šó
1991 Šin čódžin densecu Urocukidódži: Mataiden – Šindžuku matenró taisen
1990 A.D. Police
Šin čódžin densecu Urocukidódži: Mataiden – Kjó'ó fukacu e no inori
Urutoraman G: Kaiju gekimetsu sakusen
1989 Chōjin densetsu Urotsukidōji
Chōjin densetsu Urotsukidōji 3: Kanketsu jigoku hen
1988 Chōjin densetsu Urotsukidōji 2: Chōjin jusatsu hen
Kjúkecuki Miju
Meió Project Zeorymer
1987 Hadža taisei Dangaió
Chōjin densetsu Urotsukidōji 1: Chōjin tanjō hen
Marjú senki

TV seriály

2015 Concrete Revolutio: Chōjin gensō (TV seriál)
Garo: Guren no cuki (TV seriál)
2014 Rešša sentai Tokkjúdžá (TV seriál)
2012 Eureka Seven Ao (TV seriál)
Kamen Raidâ Wizâdo (TV seriál)
2011 Un-Go (TV seriál)
2009 Kamen Rider Decade (TV seriál)
2008 Šikabane hime: Aka (TV seriál)
2007 Jûken sentai Gekirenjâ (TV seriál)
2006 Ayakashi Ayashi (TV seriál)
Gôgô sentai Bôkenger (TV seriál)
Simoun (TV seriál)
2003 Bakuryû sentai Abaranger (TV seriál)
Fullmetal Alchemist (TV seriál)
2002 Džúni kokuki (TV seriál)
Samurai Deeper Kjó (TV seriál)
2001 Král Šamanů (TV seriál)
2000 Love Hina (TV seriál)
1998 Neoranga (TV seriál)
1996 Kidó senkan Nadesico (TV seriál)
1990 Ultraman: Towards the Future (TV seriál)
1987 Mister Adžikko (TV seriál)

Spisovatelská filmografie

TV seriály

1998 Neoranga (TV seriál) - kniha

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace