foto

Douglas Higgins

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2008 Nebezpečná posedlost
2007 Krycí jméno: Čistič
2004 Jack (TV film)
Nelehký život (TV film)
Osudový dotek
2003 Italské prázdniny
2002 Deadly Little Secrets
Oni přicházejí
Tělo na tělo
2001 Bones
Sports Pages, The (TV film)
2000 Jít za hlasem srdce (TV film)
Obviněn
Up, Up, and Away! (TV film)
1999 Barva odvahy (TV film)
1998 Future Sport (TV film)
Max Q (TV film)
Nick Fury, zvláštní agent (TV film)
Temné úmysly (TV film)
Už na tebe čekám (TV film)
1997 Ničitel
Perfektní tělo (TV film)
1996 Agenti z podsvětí (TV film)
Aljaška
Generation X (TV film)
1995 Freeman - plačící drak
Nikdo není sám
Omen, The (TV film)
Smrtelná léčba
Zálesáci (TV film)
1994 Heart of a Child (TV film)
Moment of Truth: To Walk Again (TV film)
Surové hry (TV film)
Zrada a pomsta (TV film)
Šance na přežití (TV film)
1993 Obchodník s hrůzou
1992 Dirty Work (TV film)
Shame (TV film)
Slepcova lest (TV film)
1991 Hitman 3: Likvidátor
I Still Dream of Jeannie (TV film)
My Son Johnny (TV film)
Payoff (TV film)
1990 Death of the Incredible Hulk, The (TV film)
To (TV film)
1989 Boj o Grace magazín (TV film)
Proces s neuvěřitelným Hulkem (TV film)
1988 Almost Grown (TV film)
1987 Děvčátko se zápalkami (TV film)
1986 Christmas Eve (TV film)
Nelítostná pomsta
PTT jednotka: Plíživé nebezpečí (TV film)
1984 Policajt z Hollywoodu (TV film)
Útěk robotů
1983 Zlatý tuleň
1982 Hard Feelings
Zlatý důl
1980 Chůva (TV film)

TV seriály

2005 Zjevení (TV seriál)
2004 5 dnů do půlnoci (TV seriál)
Láska je Láska (TV seriál)
1990 Hillside (TV seriál)
1989 Bordertown (TV seriál)
1987 Mariah (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace