foto

Gregory Melton

  • nar. 24.11.1959 (59 let)
    El Paso, Texas, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2008 Danny Fricke (TV film)
2007 Mlha
2001 Majestic
1999 Ruka zabiják
Ďáblova čísla (TV film)
1997 Things That Go Bump (TV film)
1996 Povídky ze záhrobí: Upíří nevěstinec
1995 Dr. Jekyll a slečna Hyde
Povídky ze záhrobí: Rytíř Démon
T.A.J.U.P.L.N.Ý. svět (TV film)
1993 Full Eclipse (TV film)
Ohnivý blesk
1992 Kukuřičné děti 2: Poslední oběť

TV seriály

2018 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Rise and Shine (S05E15)
2013 Mob City (TV seriál)
Red Light (E03)
Reason to Kill a Man (E02)
A Guy Walks Into a Bar (E01)
2011 Off the Map (TV seriál)
Saved by the Great White Hope (E01)
Torchwood (TV seriál)
End of the Road (S04E08)
Immortal Sins (S04E07)
The Middle Men (S04E06)
další epizody (7)
2010 Živí mrtví (TV seriál)
2009 Sestra Hawthornová (TV seriál)
2008 Private Practice (TV seriál)
Crime and Punishment (S02E08)
Tempting Faith (S02E07)
Serving Two Masters (S02E06)
další epizody (8)
2007 Private Practice (TV seriál)
In Which Dell Finds His Fight (S01E09)
In Which Cooper Finds a Port in His Storm (S01E08)
In Which Sam Gets Taken for a Ride (S01E07)
další epizody (9)
Vize zločinu (TV seriál)
2006 Jmenuju se Earl (TV seriál)
Tátovo auto (S01E18)
Jak Earl neplatil daně (S01E17)
Profesorka (S01E16)
další epizody (8)
2005 Jmenuju se Earl (TV seriál)
Vánoce, lži a tajemství (S01E10)
Earlův otec kandiduje na starostu (S01E09)
Joy se vdává (S01E08)
další epizody (10)
Médium (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2004 Lékařské záhady (TV seriál)
2003 Karen Sisco (TV seriál)
Skin (TV seriál)
2002 Pronásledovaný (TV seriál)
1997 Náměsíčníci (TV seriál)
Návštěvník (TV seriál)
Perversions of Science (TV seriál)
1996 Temné nebe (TV seriál)
1989 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
1988 Freddyho noční můry (TV seriál)
1986 Sledge Hammer, policajt s.r.o. (TV seriál)

Dokumentární

1991 Haunted Lives: True Ghost Stories (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace