foto

Giovanna Ottobre-Melton

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2012 A Dark Plan (TV film)
2007 Mlha
1995 Across the Moon
1994 Lebkouni III: Temná budoucnost (TV film)
1993 Pomsta klanu
1992 Boris a Nataša
Kukuřičné děti 2: Poslední oběť
Navzdory pravidlům
1991 Extáze
Fire in the Dark (TV film)
1986 Johnnie Mae Gibson: FBI (TV film)
1983 The Woman in the Room

TV seriály

2019 Emergence (TV seriál)
Episode 1 (E01)
2018 The Crossing (TV seriál)
Pilot (E01)
2015 Agent Carter (TV seriál)
The Whispers (TV seriál)
X Marks the Spot (E01)
Wicked City (TV seriál)
2014 Gang Related (TV seriál)
Legenda (TV seriál)
2013 Mob City (TV seriál)
Stay Down (E06)
Oxpecker (E05)
His Banana Majesty (E04)
další epizody (6)
2010 Obhájci (TV seriál)
Vražedná čísla (TV seriál)
Příčina a následek (S06E16)
Dospívání (S06E15)
A vítězem se stává... (S06E14)
další epizody (6)
2009 Vražedná čísla (TV seriál)
Veteráni (S06E10)
Podvod (S06E09)
Ultimátum (S06E08)
další epizody (23)
2008 Vražedná čísla (TV seriál)
Kamarádi naoko (S05E10)
Konspirační teorie (S05E09)
Třicet šest hodin (S05E08)
další epizody (14)
2007 Vize zločinu (TV seriál)
2006 Jmenuju se Earl (TV seriál)
První ze seznamu (S01E24)
Brok v zadku (S01E23)
Ukradl policejní odznak (S01E22)
další epizody (14)
2005 Jmenuju se Earl (TV seriál)
Vánoce, lži a tajemství (S01E10)
Earlův otec kandiduje na starostu (S01E09)
Joy se vdává (S01E08)
další epizody (9)
2004 Jack & Bobby (TV seriál)
2003 Manipulátor (TV seriál)
1999 Providence (TV seriál)
1996 Moloney (TV seriál)
Vesmír: Civilizace v ohrožení (TV seriál)
...Tell Our Moms We Done Our Best (E23)
And If They Lay Us Down to Rest... (E22)
Sugar Dirt (E21)
další epizody (12)
1995 Vesmír: Civilizace v ohrožení (TV seriál)
The River of Stars (E11)
Stay with the Dead (E10)
Choice or Chance (E09)
další epizody (10)
1993 Harts of the West (TV seriál)
1988 Freddyho noční můry (TV seriál)
1986 Sledge Hammer, policajt s.r.o. (TV seriál)
1984 1st & Ten (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace