foto

Guillaume Durand

  • nar. 23.9.1952 (66 let)
    Boulogne-Billancourt, Hauts-de-Seine, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Noob: le Conseil des 3 Factions
2009 Envoyés très spéciaux
Společenská pravidla
1999 Ils s'aiment (TV film)
1997 Les enfants de l'Olympia (TV film)
1994 Grosse fatigue

TV seriály

2010 La Happy Hour de Canal+ (TV seriál)
Touche pas à mon poste! (TV seriál)
2008 Noob (TV seriál)
1994 Les enfants de la télé (TV seriál)

Dokumentární

2009 La traversée du désir
2004 Les 40 ans de la 2 (TV film) - a.z.
2001 + Clair (TV seriál)
Campus, le magazine de l'écrit (TV seriál)
1999 Guignols, les dix premières années, Les (TV film)

Host

TV pořady

2016 Quotidien (TV pořad)
2015 Au fil de la nuit (TV pořad)
2010 Le petit journal (TV pořad)
2008 L'objet du scandale (TV pořad)
2006 Salut les Terriens (TV pořad)
2005 Mon plus grand moment de cinéma (TV pořad)
2004 Le grand journal de Canal+ (TV pořad)
1998 Tout le monde en parle (TV pořad)
Union libre (TV pořad)
Vivement dimanche (TV pořad)
1997 Stars'N Co (TV pořad)
1996 Thé ou café (TV pořad)
1994 Lignes de mire (TV pořad)
1990 Nuls, l'émission, Les (TV pořad)
1987 Nulle part ailleurs (TV pořad)
1986 La nuit des 7 d'or (TV pořad)
1985 Victoires de la musique (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace