foto

Il-kwon Hong

  • nar. 21.10.1970 (48 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 DMZ, bimujang jidae

TV seriály

2015 Jingbirok (TV seriál)
2014 Boolkkotsokeuro (TV seriál)
2013 Eunhui (TV seriál)
2012 Daewangwi ggoom (TV seriál)
2011 Gongjooeui namja (TV seriál)
2010 Gongbooeui sin (TV seriál)
Jayuin I Hoyeong (TV seriál)
2009 Geudae, useoyo (TV seriál)
2008 Anaewa yeoja (TV seriál)
2007 Sanneomeo namchoneneun sijeun1 (TV seriál)
2006 Gangi doeeo mannari (TV seriál)
2003 Mooinshidae (TV seriál)
2001 Geuraedo saranghae (TV seriál)
Myeongseonghwanghu (TV seriál)
1997 Pokpungsogeuro (TV seriál)
Yeongwoong shinhwa (TV seriál)
1996 컬러 (TV seriál)
1995 Barameun buleodo (TV seriál)
1991 Baramkkoteun sideulji anneunda (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace