foto

Julia Haworth

  • nar. 27.7.1979 (41 let)
    Burnley, Lancashire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Once a Year on Blackpool Sands
1997 My Dad's a Boring Nerd (TV film)

TV seriály

2011 Monroe (TV seriál)
2001 Mersey Beat (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
Life Force (TV seriál)
Monarch of the Glen (TV seriál)
1999 See How They Run (TV seriál)
1997 Grand, The (TV seriál)
Where the Heart Is (TV seriál)
1993 Three Seven Eleven (TV seriál)
Venkovská praxe (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
1990 Medics (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Dokumentární

2007 Coronation Street: Confidential (TV seriál)

Host

TV pořady

1999 Loose Women (TV pořad)
1988 This Morning (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky