foto

Šúka Fudžii

  • nar. 14.10.1994 (25 let)
    Ósaka, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 High & Low The Movie 3 Final Mission
2016 HiGH&LOW THE MOVIE
High & Low The Red Rain
ROAD TO HiGH&LOW
2012 The Quiz (TV film)

TV seriály

2016 High & Low Season 2 (TV seriál)
2015 High & Low The Story of S.W.O.R.D. (TV seriál)
2014 Koibumi Biyori (TV seriál)
2012 Supurauto (TV seriál)
2011 Don kihôte (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky