foto

Tacuomi Hamada

  • nar. 27.8.2000 (20 let)
    Čiba, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Brave: Gundžó senki
2020 Gekidžóban Ultraman Taiga: New Generation Climax
Kiokuja: Anata o wasurenai
2019 Gekidžóban Ultraman R/B Select! Kizuna no crystal
Kioku ni gozaimasen!
2018 Gekidžóban Ultraman Geed: Cunagu ze! Negai!!
2016 High & Low: The Red Rain
High Heel Kakumei!
Šippú rondo
2013 Gaččaman
Kiiroi zô
2012 Brave Hearts: Umizaru
Home: Itošiki no zašikiwaraši
Kaizoku sentai Gôkaijâ vs Uchuu keiji Gyaban the Movie
One no kanata ni: čiči to musuko no nikkóki cuiraku džiko (TV film)
2011 Cang ao duo ji
Eiga Kaibutsu-kun
Kaibutsu-kun Kanzen Shinsaku Special!! (TV film)
Onmitsu Hichou (TV film)
2010 Mō Kaette Kita Yo!! Kaibutsu-kun Subete Shinsaku SP (TV film)
Urutoraman zero THE mubi cho kessen! Beriaru ginga teikoku

TV seriály

2020 Urutoraman Zetto (TV seriál)
2019 1 Page no Koi (TV seriál)
Urutora Gyarakushī Faito Nyū Jenerēshon Hīrōzu (TV seriál)
Šijakušo (TV seriál)
Episode 9 (E09)
2018 Hana noči hare: Hanadan Next Season (TV seriál)
Mob Psycho 100 (TV seriál)
Still Not Popular (E12)
No Control (E11)
Incursion (E10)
další epizody (12)
2017 Ultraman Geed (TV seriál)
2016 Career (TV seriál)
Mohóhan (TV seriál)
Our House (TV seriál)
2015 Dakara Koya (TV seriál)
Ičiro (TV seriál)
Jume o ataeru (TV seriál)
Kjóto nindžó sósa faire (TV seriál)
Omotesandó kókó gaššóbu! (TV seriál)
2013 Kodomo keishi (TV seriál)
2012 Naniwa šónen tanteidan (TV seriál)
2011 Onmitsu Happyaku Yacho (TV seriál)
Pîsu bôto (TV seriál)
2010 Gakeppuči no Eri (TV seriál)
Jamato Nadešiko šiči henge (TV seriál)
Kaibucu-kun (TV seriál)
Kendži Onidžima Heihačiró (TV seriál)
Rjómaden (TV seriál)
Ōgon no buta (TV seriál)
2007 Chibi Maruko-Chan (TV seriál)
2002 Aibó (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky