foto

Monika Schindler

  • nar. 12.1.1938 (82 let)
    Berlín, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2020 Tatort - Die Zeit ist gekommen (TV film)
2019 Zielfahnder – Blutiger Tango (TV film)
2017 Toter Winkel (TV film)
2014 Für immer
2013 Mein Kampf mit Hitler (TV film)
Volný pád
2012 Ein Jahr nach morgen (TV film)
Sushi in Suhl
2011 Sohnemänner
2009 Keine Angst (TV film)
2008 Was wenn der Tod uns scheidet?
2007 Meer is nich
2006 Alpská klinika (TV film)
2005 Die Hitlerkantate
Drei gegen Troja (TV film)
Můj syn Rico (TV film)
Zeppelin!
2004 Vítr v palmách (TV film)
2003 Die Farbe der Seele
NeuFundLand
Tal der Ahnungslosen
2002 Láska až za hrob (TV film)
Madrid
Storno
Vůdce Ex
2001 Die Erpressung - Ein teuflischer Pakt (TV film)
Zutaten für Träume
2000 Die Polizistin (TV film)
Verzweiflung
1999 Die Braut
Nočňátka
1997 Friedrich und der verzauberte Einbrecher
Mein Herz - Niemandem!
1995 Matulla und Busch (TV film)
1993 Der Olympische Sommer
1992 Apfelbäume
Die Spur des Bernsteinzimmers
1991 Das Mädchen aus dem Fahrstuhl
Der Tangospieler
Stein
1990 Wenn du groß bist, lieber Adam
1989 Grüne Hochzeit
Zakázaná láska
1988 Poslední kapitola
1987 Die Alleinseglerin
1986 Dům u řeky
Wie die Alten sungen...
1985 Es steht der Wald so schweigend (TV film)
Hälfte des Lebens
1983 Fariaho
1982 Děvče a chlapec (TV film)
1981 Občanská záruka na jeden rok
Tajemný jakobín
1980 Glück im Hinterhaus
Příští rok na Balatonu
Zrcadlo velkého mága
1979 Feuer unter Deck
P.S.
Schmuggler von Rajgrod, Die
1978 Odvážný Severino
1977 Trampen nach Norden
Útěk
1976 Hosteska
Nelken in Aspik
1975 Bankett für Achilles
1973 Aus dem Leben eines Taugenichts
1972 Navzdory všemu
Tekumseh
1971 Mein lieber Robinson
1969 Krupp und Krause (TV film)
Na cestě k Leninovi
1967 Lord am Alexanderplatz, Ein
Pohani z Kummerowa
1965 Tiefe Furchen

TV seriály

2008 In aller Freundschaft (TV seriál)
Mutterglück (S11E36)
Eindeutig zweideutig (S11E33)
Die Kraft der Gefühle (S11E32)
další epizody (6)
1970 Místo činu (TV seriál)
1969 Komunista Hans Beimler (TV seriál)

Dokumentární

2019 Nic než krása
2013 Abeceda – Strach nebo láska
2006 Wenn plötzlich alles anders ist - Diagnose: Gelähmt (TV film)
1999 Hans Warns - Mein 20. Jahrhundert
1995 Jetzt leben - Juden in Berlin

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky