foto

Gabrielle Glaister

  • nar. 27.7.1960 (59 let)
    Moreton-in-Marsh, Gloucestershire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Tango One
1997 The Heart Surgeon (TV film) - a.z.
1991 Buddy's Song - a.z.
1978 The Class of Miss MacMichael - a.z.

TV seriály

2018 Unforgotten (TV seriál)
Episode 1 (S03E01)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Dokud nás smrt nerozdělí (S20E05)
2017 Sherlock (TV seriál)
Šest Železných dam (S04E01)
2016 Zpupný krákal (TV seriál) - a.z.
2013 The Dumping Ground (TV seriál) - a.z.
2011 Sadie J (TV seriál) - a.z.
2010 Zákon a pořádek: Spojené království (TV seriál)
Honour Bound (S02E06)
2003 New Tricks (TV seriál) - a.z.
2000 Doctors (TV seriál) - a.z.
1998 Comedy Nation (TV seriál) - a.z.
1997 Get Well Soon (TV seriál) - a.z.
1993 Venkovská praxe (TV seriál) - a.z.
1989 Černá zmije (TV seriál)
Letecká esa (S04E04)
První dáma (S04E03)
1988 London's Burning (TV seriál) - a.z.
The Franchise Affair (TV seriál) - a.z.
1987 Rockliffe's Babies (TV seriál) - a.z.
Wish Me Luck (TV seriál) - a.z.
1986 All at Number 20 (TV seriál) - a.z.
Casualty (TV seriál) - a.z.
Černá zmije (TV seriál)
Zvony (S02E01)
1985 Happy Families (TV seriál) - a.z.
1984 Mitch (TV seriál) - a.z.
Poldové (TV seriál) - a.z.
1983 Jana Eyreová (TV seriál) - a.z.
Jury (TV seriál) - a.z.
1982 Brookside (TV seriál) - a.z.
1978 Grange Hill (TV seriál) - a.z.
1960 Coronation Street (TV seriál) - a.z.

Dokumentární

2008 Blackadder Exclusive: The Whole Rotten Saga (TV film) - a.z.
Blackadder Rides Again (TV film) - a.z.
Blackadder's Most Cunning Moments (TV film) - a.z.
1998 Rekonstrukce zločinu (TV seriál) - a.z.

Host

TV pořady

2000 The Wright Stuff (TV pořad)
1999 Loose Women (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky