foto

George Sweeney

  • nar. Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Top Dog
2013 Dom Hemingway
2005 Revolver
1999 G:MT Greenwich Mean Time
1991 Gawain and the Green Knight (TV film)
1988 Nevyřešený případ
1986 London's Burning: The Movie (TV film)
1984 Pop Pirates
1983 Al-mas' Ala Al-Kubra
1981 Jen pro tvé oči
Lion of the Desert
1979 The Bitch
1976 The Morning Spider
1971 Eyeless in Gaza

TV seriály

1997 Animal Ark (TV seriál)
Noemova archa (TV seriál)
Trial & Retribution (TV seriál)
1996 Our Friends in the North (TV seriál)
Správná pětka (TV seriál)
1994 Pie in the Sky (TV seriál)
1991 The Brittas Empire (TV seriál)
Trenér (TV seriál)
1990 Spatz (TV seriál)
The Chief (TV seriál)
1987 Rockliffe's Babies (TV seriál)
Truckers (TV seriál)
1986 Call Me Mister (TV seriál)
Casualty (TV seriál)
Hideaway (TV seriál)
Matlock (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1982 Remington Steele (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
1979 Minder (TV seriál)
1978 Return of the Saint (TV seriál)
Spearhead (TV seriál)
Strangers (TV seriál)
1977 Citizen Smith (TV seriál)
Jubilee (TV seriál)
Premiere (TV seriál)
1976 The New Avengers (TV seriál)
1975 Angels (TV seriál)
Couples (TV seriál)
Inspektor Regan (TV seriál)
1974 Seven Faces of Woman (TV seriál)
1973 Warship (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1969 Softly Softly: Task Force (TV seriál)
1965 Out of the Unknown (TV seriál)
Public Eye (TV seriál)
1963 Love Story (TV seriál)
1962 Z Cars (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)

Dokumentární

1991 Secret History (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace