foto

Helen Masters

  • nar. 1964
    Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Patříme k sobě (TV film)
2001 Aféra s náhrdelníkem
1993 Diana: Her True Story (TV film)
1987 Wreath of Roses, A (TV film)

TV seriály

2007 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Zvíře v nás (S10E02)
2001 The Savages (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1994 Wycliffe (TV seriál)
1992 Inspektor Frost (TV seriál)
1991 Paul Merton: The Series (TV seriál)
1990 Drop the Dead Donkey (TV seriál)
1979 Minder (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace