foto

Mark Farmer

  • nar. 22.5.1962 (57 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1987 Mister Corbett's Ghost (TV film)
1981 Memoirs of a Survivor

TV seriály

1984 Láska a manželství (TV seriál)
1983 Dramarama (TV seriál)
Johnny Jarvis (TV seriál)
Jury (TV seriál)
1982 Shine On Harvey Moon (TV seriál)
Union Castle (TV seriál)
1981 Educating Marmalade (TV seriál)
Triangle (TV seriál)
1980 Metal Mickey (TV seriál)
The Squad (TV seriál)
1979 Minder (TV seriál)
1978 Grange Hill (TV seriál)
1977 Secret Army (TV seriál)
Be the First Kid in Your Block to Rule the World (S01E16)
1973 Some Mothers Do 'Ave 'Em (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
1970 Headmaster (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)

Dokumentární

1968 Scene (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky