foto

Natalie Walter

  • nar. 1979
    Woking, Surrey, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Wedding Video, The
Zevláci vs. Zombíci
2010 Poznáš muže svých snů
2008 Lady Godiva
2007 Chci to!
2002 Honeytrap, The
1998 Návod k vraždě (TV film)
1997 Vzpomínáš si na mě?

TV seriály

2013 Family Tree (TV seriál)
2011 Mimo podezření 3: Smrtící výstřely (TV seriál)
2009 Děsivé dějiny (TV seriál)
2005 Pán času (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1998 Babes in the Wood (TV seriál)
1997 Get Well Soon (TV seriál)
Jonathan Creek (TV seriál)
1996 Tenká modrá linie (TV seriál)
Vztek na silnicích (S02E06)

Dokumentární

2003 Dny, které otřásly světem (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace