foto

Christian von Richthofen

  • nar. 23.12.1955 (64 let)
    Steinbach, Hessen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Das Geheimnis meiner Schwester (TV film)
2004 Doppelter Einsatz - Tödliche Wahrheit (TV film)
2003 Geisel, Die (TV film)
Ins Leben zurück (TV film)
2001 Mravnostní oddělení (TV film)
Rodinné sídlo (TV film)
2000 Im Fadenkreuz - Die Feuertaufe (TV film)
1999 Speciální jednotka (TV film)
1997 Der Mordsfilm - Nur eine Hure (TV film)
Der Testfahrer (TV film)
1996 Fähre in den Tod (TV film)
1995 Operation Medusa (TV film)
1994 Doppelter Einsatz - Abgezockt (TV film)
1992 Deutschfieber
1989 Seine beste Rolle (TV film)

TV seriály

2005 Tlusťoch (TV seriál)
V podezření (S01E05)
Das Duo (TV seriál)
Blutiges Geld (E08)
2001 In aller Freundschaft (TV seriál)
Adel verpflichtet (S04E21)
1998 Die Kinder vom Alstertal (TV seriál)
1997 Einsatz Hamburg Süd (TV seriál)
Létající doktoři (TV seriál)
Park Hotel Stern (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
1995 Schwurgericht (TV seriál)
1994 Alles außer Mord! (TV seriál)
Dvojí nasazení (TV seriál)
Faust (TV seriál)
1992 Freunde fürs Leben (TV seriál)
Stadtklinik (TV seriál)
1991 Magic (TV seriál)
Neues vom Süderhof (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1983 Diese Drombuschs (TV seriál)

Dokumentární

1989 In meinem Herzen, Schatz...

Host

TV pořady

2000 3satfestival (TV pořad)
1999 TV total (TV pořad)
1991 DAS! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky