foto

Roy Ward Baker

  • nar. 19.12.1916
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • zem. 6.10.2010 (93 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1988 Minder: An Officer and a Car Salesman (TV film)
1984 Maska smrti (TV film)
1981 Klub příšer
1974 Mission: Monte Carlo
Sedm zlatých upírů
1973 And Now the Screaming Starts!
The Vault of Horror
1972 Asylum
1971 Doktor Jekyll a sestra Hyde
1970 Foreign Exchange (TV film)
Krvežízniví milenci
Scars of Dracula
1969 Moon Zero Two
Spy Killer, The (TV film)
1968 Journey Into Midnight
Stvořitelé snů
The Anniversary
1967 Pět milionů let k Zemi
1963 Two Left Feet
1962 Valiant, The
1961 Plameny v ulicích
The Singer Not the Song
1958 Zkáza Titaniku
1957 Útěkář
1956 Jacqueline
Tiger in the Smoke
1955 Passage Home
1953 Inferno
1952 Klepáním se neobtěžuj
Night Without Sleep
1951 The House in the Square
1950 Highly Dangerous
Ranní vyplutí
1949 Paper Orchid
1948 The Weaker Sex
1947 Vražedné pochybnosti

TV seriály

1992 The Good Guys (TV seriál)
1983 Irish R.M., The (TV seriál)
1982 Q.E.D. (TV seriál)
1981 Flame Trees of Thika, The (TV seriál)
1979 Danger UXB (TV seriál)
Minder (TV seriál)
1978 Return of the Saint (TV seriál)
1972 Spyder's Web (TV seriál)
The Protectors (TV seriál)
1971 Jason King (TV seriál)
The Persuaders! (TV seriál)
The Gold Napoleon (E02)
1969 Department S (TV seriál)
Randall a Hopkirk (TV seriál)
Milovníci ptactva (E06)
To je sladký pokojíček (E02)
1968 Journey to the Unknown (TV seriál)
The Champions (TV seriál)
1966 The Baron (TV seriál)
1964 Případy komisaře Gideona (TV seriál)
1963 The Human Jungle (TV seriál)
1962 The Saint (TV seriál)
Zero One (TV seriál)
1961 The Avengers (TV seriál)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace