foto

Kym Marsh

  • nar. 13.6.1976 (43 let)
    Whiston, Merseyside, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Audience with Ricky Martin, An (TV film)

TV seriály

2009 Bookaboo (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Dokumentární

2019 Stalked: Murder in Slow Motion (TV seriál) - vyp.
2012 The Talent Show Story (TV seriál)
2008 Veterináři v akci (TV seriál)
2007 Coronation Street: Confidential (TV seriál)
2001 Party in the Park 2001 (koncert)
There's Only One Madonna (TV film)

Host

TV pořady

2010 Daybreak (TV pořad)
Popstar to Operastar (TV pořad)
2009 Piers Morgan's Life Stories (TV pořad)
2007 Britain's Got More Talent (TV pořad)
The Alan Titchmarsh Show (TV pořad)
2005 8 Out of 10 Cats (TV pořad)
2004 The Paul O'Grady Show (TV pořad)
The X Factor (TV pořad)
2003 Comic Relief 2003: The Big Hair Do (TV pořad)
Show Sharon Osbourneové (TV pořad)
2001 Lorraine (TV pořad)
Record of the Year 2001, The (TV pořad)
Royal Variety Performance 2001, The (TV pořad)
1999 Loose Women (TV pořad)
1998 CD:UK (TV pořad)
Who Wants to Be a Millionaire (TV pořad)
1996 Never Mind the Buzzcocks (TV pořad)
1995 Frank Skinner Show, The (TV pořad)
1990 Stars In Their Eyes (TV pořad)
1988 This Morning (TV pořad)
1982 Countdown (TV pořad)
1980 Children in Need (TV pořad)
1964 Top of the Pops (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace