foto

José Neto

  • nar. 25.12.1955 (63 let)
    Luanda, Angola, Portugalsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 O Filme do Bruno Aleixo
Snu
2018 Černý zápisník
2016 Gelo
À jamais
2014 Os Maias - Cenas da Vida Romântica
2013 Bairro
2012 Photo
Profeta, O (TV film)
2008 Arte de Roubar
2007 Tečka.com
2005 Joseph (TV film)
2002 La balsa de piedra
Veronika chce spravedlnost (TV film)
2001 Storia di guerra e d'amicizia
2000 Tarde Demais
1996 O Judeu

TV seriály

2019 O Livro Negro do Padre Dinis (TV seriál)
2014 Jardins Proibidos (TV seriál)
2013 O Bairro (TV seriál)
2012 Louco Amor (TV seriál)
2011 Remédio Santo (TV seriál)
2010 Laços de Sangue (TV seriál)
2004 Inspector Max (TV seriál)
2002 Sonhos Traídos (TV seriál)
2000 Almeida Garrett (TV seriál)
1997 Vertiges (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky