foto

Christel Suckow

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2014 Ich will dich (TV film)
2013 Der Tote im Watt (TV film)
2012 Milchgeld. Ein Kluftingerkrimi (TV film)
Operation Zucker (TV film)
2010 Der Letzte Angestellte
2009 Vraždy na dožínky (TV film)
2008 Ein starker Abgang (TV film)
2007 Prchající kůň
2006 Die Hochzeit meines Vaters (TV film)
Rudý kakadu
2004 Delphinsommer (TV film)
Kalter Frühling (TV film)
2003 Männer häppchenweise (TV film)
2002 Bobby (TV film)
Wie die Karnickel
2000 Die Einsamkeit der Krokodile
1999 Bittere Unschuld (TV film)
Dreamboy obšťastní každou ženu (TV film)
1998 Widows - Erst die Ehe, dann das Vergnügen
1997 Skorpion, Der (TV film)
1996 Reise nach Weimar (TV film)
1995 Prasátko Rudi
1994 Die Sieger
1993 Morlock (TV film)
1992 Die wahre Geschichte von Männern und Frauen
1991 Jeď, Trabi, jeď!
1990 Spieler
1989 Tiger, Löwe, Panther (TV film)
1988 Die Beute (TV film)
Život jedné kočky
1979 Kostbare Gast, Der

TV seriály

2007 Kriminalista (TV seriál)
Cesta na smrt (S02E05)
Ideální oběť (S02E04)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace