foto

Barbara Grupp

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2018 Der Junge muss an die frische Luft
Hanne (TV film)
2016 Mutter reicht's jetzt (TV film)
2014 Die reichen Leichen. Ein Starnbergkrimi (TV film)
Milované sestry
Seitensprung (TV film)
2013 Exit Marakéš
Tödliche Versuchung (TV film)
2011 Das Unsichtbare Mädchen (TV film)
Der Kalte Himmel (TV film)
Ich habe es Dir nie erzählt (TV film)
Její poslední den (TV film)
Smrtelná sázka (TV film)
2008 Im Winter ein Jahr
Kommissar Süden und der Luftgitarrist (TV film)
2007 Das Gelübde (TV film)
Na úpatí sopky (TV film)
2006 Das wahre Leben
Eine Stadt wird erpresst (TV film)
Rudý kakadu
2004 Kalter Frühling (TV film)
2003 Hierankl
2002 Der Felsen
Hotte im Paradies (TV film)
2001 Nikde v Africe
1999 Bittere Unschuld (TV film)
Deine besten Jahre (TV film)
1997 Skorpion, Der (TV film)
Zimní dítě (TV film)
1996 Doktor Knock (TV film)
1994 Die Sieger
1992 Langer Samstag
1989 Bodo
1988 Bei Thea (TV film)
1987 Leere Welt (TV film)
Smaragd
1985 Mein lieber Schatz
1984 Julius geht nach Amerika (TV film)
1983 Mitten ins Herz (TV film)
1982 Die Flügel der Nacht
1976 Paule Pauländer
1970 Hexen bis aufs Blut gequält
Mädchen mit Gewalt

TV seriály

2010 Místo činu: Berlín (TV seriál)
Alles hat seine Zeit (E10)
Du bekommst, was dir zusteht (E09)
Was kostet Berlin? (E08)
další epizody (9)
1995 Partner, Die (TV seriál)
1992 Marienhof (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1990 Rudolfo (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace