foto

Arno Assmann

  • nar. 30.7.1908
    Wroclaw, Německá říše
  • zem. 30.11.1979 (71 let)
    Herrsching, Bayern, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Režijní filmografie

Filmy

1978 Ehrlich währt am längsten (TV film)
1976 Meine beste Freundin (TV film)
1974 Der Lügner (TV film)
1973 Fall nicht in den Schwanensee (TV film)
1970 Wer ist der nächste? (TV film)
1963 Heiraten ist immer ein Risiko (TV film)
1960 Es geschah in Paris (TV film)
Immer will ich dir gehören
1958 Jim und Jill (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky