foto

Andreas Wölki

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2016 Der Hodscha und die Piepenkötter (TV film)
2015 O princezně Amélii (TV film)
2014 Der Koch
2013 Bratrstvo kominíků
Pinocchio (TV film)
2012 Das Hochzeitsvideo
Halbe Hundert (TV film)
Mensch Mama! (TV film)
2011 Hindenburg (TV film)
Holger sacht nix (TV film)
In den besten Jahren (TV film)
Krokodýlové z předměstí 3
Za nic na světě (TV film)
2010 Boxhagener Platz
Ihr mich auch (TV film)
Krokodýlové z předměstí 2
2009 Marie Brand und die Nacht der Vergeltung (TV film)
Schuldig (TV film)
2008 Familie ist was Wunderbares (TV film)
Marie Brand und der Charme des Bösen (TV film)
2007 Ein verlockendes Angebot (TV film)
Elli Makra - 42277 Wuppertal
2006 Das Glück klopft an die Tür (TV film)
Der Seehund von Sanderoog (TV film)
Emmino štěstí
Goldene Zeiten
2004 Der weisse Afrikaner (TV film)
Kebab Connection
Käthchens Traum (TV film)
Männer wie wir
Sama
Zwischen Nacht und Tag
2003 Die Musterknaben - 1000 und eine Nacht (TV film)
2002 Harte Brötchen (TV film)
Was nicht passt, wird passend gemacht
2001 Nikde v Africe
2000 Die Einsamkeit der Krokodile
1999 'Ne günstige Gelegenheit
Die Musterknaben 2 (TV film)
St. Pauli Nacht
1998 Ich schenk dir meinen Mann (TV film)
1997 Die Musterknaben
1996 Za hranicí ticha
Zerrissene Herzen (TV film)
1995 Komu patří Tobias?
Man(n) sucht Frau (TV film)
1994 Alles auf Anfang
1993 Lok, Die
1992 Gossenkind
1988 Mutters Maske
1987 Verlierer (TV film)
1986 Johnny Flash
Menu Total
1984 Tunguska - Die Kisten sind da

TV seriály

2015 Armans Geheimnis (TV seriál)
2006 Die Familienanwältin (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2009 Fräulein Stinnes fährt um die Welt (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace