foto

Hideki Hori

  • nar. Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

TV seriály

2015 Kekkonshiki no zenjitsu ni (TV seriál)
2014 Bussen (TV seriál)
Dr. DMAT (TV seriál)
2013 Muššu! (TV seriál)
2011 Runaway ~Aisuru Kimi no Tame ni~ (TV seriál)
2009 Rescue: Tokubetsu Kōdo Kyūjotai (TV seriál)
2008 Andó Nacu (TV seriál)
Daisuki!! (TV seriál)
2007 My Fair Boy (TV seriál)
2006 Jaó (TV seriál)
Kiraware Matsuko no issho (TV seriál)
2005 Šiawase ni naritai! (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky