foto

Mark Charnock

  • nar. 1968
    Bolton, Lancashire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

1991 2point4 Children (TV seriál)
1990 Waiting for God (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1972 Emmerdale Farm (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Dokumentární

2006 TV's 50 Greatest Stars (TV film)

Host

TV pořady

2004 The Paul O'Grady Show (TV pořad)
2003 Show Sharon Osbourneové (TV pořad)
1999 Loose Women (TV pořad)
1998 Who Wants to Be a Millionaire (TV pořad)
1990 Stars In Their Eyes (TV pořad)
1988 This Morning (TV pořad)
1982 Countdown (TV pořad)
1980 Children in Need (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace