foto

Michael McDowell

  • nar. 1.6.1950
    Enterprise, Alabama, USA
  • zem. 27.12.1999 (49 let)
    Boston, Massachusetts, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1996 Zhubni!
1993 Ukradené Vánoce
1990 Příběhy z temnot: Film
1988 Beetlejuice

TV seriály

1989 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
1988 Příšery (TV seriál)
1986 Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
Správné dávkování (S02E02)
1985 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
1983 Příběhy z temnot (TV seriál)

Spisovatelská filmografie

Filmy

2016 Cold Moon - kniha

Režijní filmografie

TV seriály

1983 Příběhy z temnot (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace