foto

Imogen Bain

  • nar. 17.4.1959
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • zem. 5.7.2014 (55 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Scar Tissue
2012 Koktejl
2010 Swinging with the Finkels
2008 On je fakt boží!
2006 Hledači mušlí (TV film)
2004 D'Artagnanova dcera (TV film)
2000 Uctívači temnot
1997 Preaching to the Perverted
1995 Big Game, The (TV film)
1994 Decadence
1991 Robin Hood: Král zbojníků
1982 Scrubbers

TV seriály

2012 Ripper Street (TV seriál)
2010 Dobrodružství Sarah Jane (TV seriál) - a.z.
Doktorova smrt - 2. část (S04E06) - a.z.
2009 Casualty 1909 (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
2008 Malá Dorritka (TV seriál)
2007 Coming of Age (TV seriál)
Dobrodružství Sarah Jane (TV seriál)
Pomsta Slitheenů – 2. část (S01E02)
Pomsta Slitheenů – 1. část (S01E01)
M.I.High (TV seriál)
2006 Příběhy hvězd (TV seriál)
Tripping Over (TV seriál)
2003 Malá Velká Británie (TV seriál)
New Tricks (TV seriál)
2001 Baddiel's Syndrome (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
Mrtvé probouzeti (TV seriál)
Párování (TV seriál)
1999 Up Rising (TV seriál)
1998 Killer Net (TV seriál)
1997 Aquila (TV seriál)
1995 Štěnice (TV seriál)
1990 Made in Heaven (TV seriál)
1988 Červený trpaslík (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1978 Rumpole of the Bailey (TV seriál)
1965 Thirty-Minute Theatre (TV seriál)

Host

TV pořady

2007 Dame Edna Treatment, The (TV pořad)
1987 ChuckleVision (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace