foto

John Alderton

  • nar. 27.11.1940 (79 let)
    Gainsborough, Lincolnshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 The Magic Hour 2
2003 Holky z kalendáře
2002 Mrs Caldicot's Cabbage War
1995 Clockwork Mice
1988 Mr. H Is Late (TV film)
1981 Late Flowering Love
1975 To by se zvěrolékaři stát nemělo
1974 Zardoz
1971 Prosím, pane!
1968 Assignment K
Duffy
1965 Operace Crossbow
1963 Kleopatra

TV seriály

2008 Malá Dorritka (TV seriál)
Epizoda 14 (E14)
Epizoda 10 (E10)
Epizoda 8 (E08)
další epizody (6)
2004 Doktor Martin (TV seriál)
Bolavé srdce (S01E05)
2000 Down to Earth (TV seriál)
1998 The Mrs Bradley Mysteries (TV seriál)
1996 Dalziel a Pascoe (TV seriál)
Testament: The Bible in Animation (TV seriál)
1994 Harry Enfield and Chums (TV seriál) - a.z.
1993 Venkovská praxe (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
1991 Tonight at 8.30 (TV seriál)
1989 Navždy zelená (TV seriál)
1987 Požárník Sam (TV seriál)
1986 Screenplay (TV seriál)
1983 Father's Day (TV seriál)
Little Misses and the Mr. Men (TV seriál)
1979 Neobvyklé příběhy (TV seriál)
Thomas and Sarah (TV seriál)
1975 Wodehouse Playhouse (TV seriál)
1974 No, Honestly (TV seriál)
1972 My Wife Next Door (TV seriál)
1971 Fenn Street Gang, The (TV seriál)
Upstairs, Downstairs (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1968 Cilla (TV seriál)
Never a Cross Word (TV seriál)
Please Sir! (TV seriál)
1967 Boy Meets Girl (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
Londoners (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1964 The Sullavan Brothers (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
1963 Love Story (TV seriál)
1961 Drama 61-67 (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)

Host

TV pořady

1968 Frost on Sunday (TV pořad)
1964 The Celebrity Game (TV pořad)
1963 Don't Say a Word (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky