foto

Trevor Bannister

  • nar. 14.8.1934
    Durrington, Wiltshire, Anglie, Velká Británie
  • zem. 14.4.2011 (76 let)
    Thames Ditton, Surrey, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Kapitán Jack
1994 Zbraň poslední zkázy (TV film)
1992 Rukojmí
1977 Are You Being Served?
1972 Au Pair Girls
1971 Cider with Rosie (TV film)
1956 Reach for the Sky

TV seriály

2003 New Tricks (TV seriál)
1996 Tichý svědek (TV seriál)
1992 Mladý Indiana Jones (TV seriál)
1990 Upper Hand, The (TV seriál)
Zachovávat dekorum (TV seriál)
1989 Haf! (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1982 New Adventures of Lucky Jim, The (TV seriál)
1973 Last of the Summer Wine (TV seriál)
The Tomorrow People (TV seriál)
1972 Are You Being Served? (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Country Matters (TV seriál)
1970 Doomwatch (TV seriál)
1969 Dustbinmen, The (TV seriál)
Plays of Today (TV seriál)
1968 Her Majesty's Pleasure (TV seriál)
1967 Champion House (TV seriál)
ITV Playhouse (TV seriál)
Turn Out the Lights (TV seriál)
1966 Mrs Thursday (TV seriál)
Softly Softly (TV seriál)
The Informer (TV seriál)
1965 Orlando (TV seriál)
Public Eye (TV seriál)
The Man in Room 17 (TV seriál)
The Troubleshooters (TV seriál)
The Wednesday Thriller (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1964 Catch Hand (TV seriál)
Crossroads (TV seriál)
Story Parade (TV seriál)
Thursday Theatre (TV seriál)
Villains, The (TV seriál)
1963 Love Story (TV seriál)
Our Man at St. Mark's (TV seriál)
Sergeant Cork (TV seriál)
1962 Compact (TV seriál)
Dr. Finlay's Casebook (TV seriál)
Steptoe and Son (TV seriál)
The Saint (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 Comedy Playhouse (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)
1957 Theatre Night (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)

Dokumentární

1999 Funny Turns: John Inman (TV film)

Host

TV pořady

1978 Star Games (TV pořad)
1972 Whodunnit? (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky